Blancolån Till Insats


Ett blancolån kan i vissa fall användas för att täcka kontantinsatsen vid bostadsköp. Ett blancolån har ingen underliggande säkerhet till skillnad från hypotekslån. Eftersom räntan på ett blancolån är något högre än för andra typer av lån lönar det sig att jämföra dessa innan man ansöker. Det kan göras här. För att avgöra vilken ränta långivaren ska erbjuda gör de en kreditbedömning av låntagaren.

Detta görs med hjälp av Upplysningscentralen vilket medför att personer med dålig kreditvärdighet erbjuds sämre ränta. Vissa företag använder alternativ till UC som exempelvis Bisnod vilket kan hjälp individer med låg reditvärdighet att få ett blancolån till insats.

Recent Content

link to Gratis Länkar (Backlinks) - Publicera på vår Artikelsida | Köpa Länkar (SEO)

Gratis Länkar (Backlinks) - Publicera på vår Artikelsida | Köpa Länkar (SEO)

Gratis Länkar – Kostnadsfri publicering av Artiklar Artikelsidan är en svensk artikel- och länkkatalog (under uppbyggnad) där du kan skicka in och få gratis länkar (backlinks) eller köpa artiklar. Gratis länkar med andra ord. Följande regler gäller för gratis länkar och publicering: Artikeln måste ha minst 600 ord (Max 3000) > Max en länk (do […]