Vad Kostar Courtage


Avgiften som tas ut från en aktiemäklare i samband med finansiella affärer benämns som courtage. Detta är en viktig inkomstkälla för så väl aktiemäklaren som banken. Eftersom denna avgift är det pris konsumenten betalar för tjänsterna som tillhandahålls är det också ett av de främsta konkurrensmedlen.

Därmed kan courtaget variera mellan olika aktörer och det kan vara gynnsamt för konsumenten att leta efter den billigaste nätmäklaren. Det finns jämförelsetjänster online för denna typ av jämförelser. Ett smidigt sätt att ta reda på vad courtaget kostar är annars att gå till Avanza eller Nordnet och titta på prislistan. Ofta är avgiften en procentsats på transaktionsvärdet.

Recent Content

link to Gratis Länkar (Backlinks) - Publicera på vår Artikelsida | Köpa Länkar (SEO)

Gratis Länkar (Backlinks) - Publicera på vår Artikelsida | Köpa Länkar (SEO)

Gratis Länkar – Kostnadsfri publicering av Artiklar Artikelsidan är en svensk artikel- och länkkatalog (under uppbyggnad) där du kan skicka in och få gratis länkar (backlinks) eller köpa artiklar. Gratis länkar med andra ord. Följande regler gäller för gratis länkar och publicering: Artikeln måste ha minst 600 ord (Max 3000) > Max en länk (do […]