Idéer till Ert företagsevent eller aktivitet i Stockholm – Goteborg & Malmö

Att planera ett företagsevent är en spännande uppgift och att välja rätt plats är avgörande för att skapa en minnesvärd upplevelse. Stockholm, Göteborg och Malmö erbjuder alla unika möjligheter för företagsevenemang och har en mängd olika aktiviteter att erbjuda.

I Stockholm, Sveriges pulserande huvudstad, finns det otaliga möjligheter att skapa ett minnesvärt företagsevent. För en teambuilding-upplevelse kan du överväga att boka en rolig och utmanande aktivitet på en av stadens många äventyrsparker, som till exempel ”The Room” där deltagarna får lösa mysterier och klura ut ledtrådar för att fly en låst plats. För en mer avslappnad atmosfär kan du ordna en företagspicknick i någon av stadens vackra parker, som Djurgården eller Hagaparken.

Göteborg, beläget vid kusten, erbjuder också en rad spännande möjligheter för företagsevent. För dem som är intresserade av teambuildingaktiviteter kan en dag på Liseberg nöjespark vara ett utmärkt val. Teamet kan delta i olika utmaningar och roliga aktiviteter för att främja samarbete och kommunikation. För de som föredrar en mer kulturell upplevelse kan en rundtur i det pittoreska Haga-området vara en trevlig upplevelse, där man kan utforska mysiga kaféer och charmiga butiker.

Malmö, med sin moderna atmosfär och närhet till havet, erbjuder också en rad möjligheter för företagsaktiviteter. En spännande idé kan vara att ordna en båttur i Öresund, där teamet kan njuta av den vackra kustlinjen och samtidigt stärka teamkänslan. För de som är intresserade av konst och kultur kan ett besök på Moderna Museet i Malmö vara en givande upplevelse, där man kan utforska modern konst och inspirerande utställningar.

Aktiviteter i Stockholm

Segway-tur i Gamla Stan är ett roligt alternativ, utforska Stockholms historiska kvarter på en rolig och modern segway-tur.

Eller boka en spännande escape room-upplevelse för teambuilding och problemlösning.

Och för en unik och kulturell upplevelse, planera ett företagsbesök på Vasa Museet i Stockholm och utforska det imponerande 1600-talsfartyget.

Olika typer av underhållning

Stand-up show: Ordna en stand-up show med lokala komiker för att skapa en avslappnad och rolig atmosfär.

Liveband eller DJ: Hyr ett liveband eller en DJ för att hålla stämningen hög och få alla att dansa.

Mat:

Matvandring i Södermalm: Upptäck Stockholms matkultur genom att arrangera en matvandring i det trendiga Södermalm-området.

Företagsmiddag på Vattenrestaurangen: Njut av en gourmetmiddag med panoramautsikt över Riddarfjärden på Vattenrestaurangen.

Festlokaler:

Berns Salonger: Hyr en av Stockholms mest exklusiva festlokaler på Berns Salonger för en minnesvärd fest eller aktivitet i Stockholm. Är det vad ni planerar så ska ni gå in på den här sidan genom att klicka här: https://danielkane.se/aktivitet-stockholm/

Münchenbryggeriet: För en mer industriell och modern atmosfär kan Münchenbryggeriet vara en utmärkt festlokal.

Aktiviteter, mat och festlokaler i Göteborg

Utforska Göteborgs kanaler med en guidad Paddan-båttur för en avslappnad och informativ upplevelse.

Ordna en rundtur på GöteborgsOperan och kombinera det med en exklusiv middag för en kulturell kväll.

Boka in en rolig och interaktiv quiz-kväll för teambuilding och skratt.

Om evenemanget äger rum under säsongen, kan en liveshow på nöjesparken Liseberg vara en perfekt underhållning.

Njut av färsk fisk och skaldjur på Fiskekrogen för en autentisk havsupplevelse.

För en vacker utsikt över Linnéträdgården, överväg att ha företagsmiddagen på Linnéterassen.

En imponerande festlokal belägen vid vattnet som erbjuder flexibla möjligheter för olika typer av evenemang.

För en unik och teatralisk atmosfär kan du överväga Lorensbergsteatern som festlokal.

Aktiviteter och olika festlokaler som är bra i Malmö

Ordna en guidad tur på Malmöhus Slott för en historisk och kulturell upplevelse. Utforska staden på två hjul och besök sevärdheter som Turning Torso och Gamla Väster.

Efter det kanske det är perfekt med lite underhållning, här kommer några bra förslag på olika typer av underhållning ni kan sysselsätta er med.

Exempelvis kan ni anordna en kväll med improvisationsteater för en interaktiv och rolig upplevelse.

Varför inte ordna ett planerat besök på Moderna Museet Malmö för att uppleva samtida konst och kulturella utställningar.

Njut av lokala råvaror och en vacker utsikt över Öresund på Salt & Brygga. Vill man ha mer av en gourmetupplevelse kan du överväga att boka en middag på Ambiance.

En modern och mångsidig festlokal med möjligheter för både stora och små evenemang är Malmö Live. Och är det en unik atmosfär ni är ute efter kan Moriska Paviljongen vara det perfekta valet för din företagsfest.

Oavsett vilken stad du väljer och vilken typ av event du planerar, se till att anpassa aktiviteterna och lokalen efter företagets kultur och deltagarnas intressen för att skapa en minnesvärd och givande upplevelse. Då kommer ert företagsevent eller aktivitet och underhållning bli perfekt och välavvägd för alla som deltar. Men det är inte slut än, läs vidare för det kommer fler förslag på saker som man kan göra i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sveriges pärlor runtom i landet.

Kvalitativ underhållning i Stockholm

Trollkarlsshow: Förvånande trollerikonster kan ge en mystisk och underhållande atmosfär på ditt företagsevent. Anlita en professionell trollkarl från Stockholm för att skapa magiska stunder och engagera publiken.

En skicklig jonglör kan skapa en färgstark och energifylld show. Lägg till en twist genom att inkludera företagets varumärkesfärger eller budskap i jongleringen för en personlig touch.

För en interaktiv och kul upplevelse kan du boka en matlagningskurs där teamet får samarbeta för att skapa en läcker måltid.

Eller varför inte ge ditt team en paus från stadens puls genom att arrangera en kajakutflykt i den vackra skärgården.

Kreativ och fantastisk underhållning i Göteborg

Stand-up Paddleboard Yoga är perfekt för en avkopplande och hälsosam aktivitet, överväg att anordna en session av stand-up paddleboard yoga vid Göteborgs vackra kust.

Eller så kan man hyra in ett mobilt casino för en kväll fylld av spänning och spel. Detta ger en avslappnad atmosfär och möjligheter för teambuilding.

Segling i Göteborgs skärgård: Ge ditt team en oförglömlig upplevelse genom att ordna en seglats i den vackra skärgården utanför Göteborg.

Teambuilding på äventyrsbana: Besök Äventyrsbanan vid Göteborgs Stadsmuseum för utmanande och roliga lagaktiviteter.

Passande underhållning till event i Malmö

Liveband med lokala artister till ditt företagsevent, en lokal touch genom att boka ett liveband med musiker från Malmö för en autentisk musikupplevelse.

Eller skapa en avslappnad och rolig stämning genom att ordna en karaokekväll där kollegorna kan visa upp sina sångtalanger.

Andra aktiviteter kan vara följande

Vinprovning: Ta del av Malmös växande vin-scen genom att arrangera en vinprovning med en kunnig sommelier.

Stadsvandring med guide: Utforska Malmös historiska platser och gömda pärlor genom att anlita en kunnig guide för en fascinerande stadsvandring.

Oavsett vilken stad du väljer och vilken typ av aktivitet eller underhållning du planerar, är det viktigt att skapa en balans mellan roliga och avslappnade stunder samt möjligheter för teamet att växa och samarbeta. Att inkludera en mångfald av aktiviteter och underhållning säkerställer att ditt företagsevent passar olika intressen och skapar en minnesvärd upplevelse för alla deltagare.

Olika typer av mat

Ge företagseventet en avslappnad touch genom att hyra in matvagnar från olika kök för en eklektisk och spännande matupplevelse.

Ta en båttur till Fjäderholmarna och njut av en skärgårdsmiddag på en av de mysiga öarna.

Stockholm Waterfront Congress Centre är en elegant och mångsidig festlokal med imponerande vyer över Riddarfjärden som också har bra mat.

Fantastisk mat i Göteborg – En smak av havet

Göteborg är känt för sina färska skaldjur. Anordna en fest med en läcker fisk- och skaldjursbuffé för att ge deltagarna en smak av stadens kulinariska rikedom.

För en avslappnad atmosfär, hyr in en plats och anordna en street food market där deltagarna kan prova olika internationella rätter.

Festlokaler:

För en elegant och kulturell fest kan Göteborgs Konserthus erbjuda en imponerande plats med fantastisk akustik.

Radisson Blu Riverside Hotel: En modern festlokal med utsikt över Göta älv och stora möjligheter att anpassa utrymmet efter evenemangets behov.

Otrolig mat från kulinariska Malmö – Inte bara kebab och falafel

Eller varför inte ge deltagarna en smak av Malmös lokala delikatesser genom att arrangera en matprovningskväll i Malmö Saluhall.

För en avslappnad och naturskön upplevelse, ordna en picknick i den vackra Slottsträdgården.

De bästa  festlokalerna i Malmö

Malmö Arena: För stora evenemang och fester är Malmö Arena ett modernt och flexibelt alternativ med kapacitet att rymma större grupper.

Återigen nämnd för sin unika atmosfär, Moriska Paviljongen kan förvandlas till en festlokal med en touch av kreativitet och kultur.

Oavsett vilken stad du väljer och vilken kombination av aktiviteter, underhållning, mat och festlokaler du planerar, är målet att skapa en sammanhängande och minnesvärd upplevelse för företaget och dess deltagare. Var noga med att anpassa varje element efter företagets kultur och mål för att säkerställa att eventet blir en framgång och att deltagarna går därifrån inspirerade och stärkta som team.

Rulla till toppen